OMGEVING VAKANTIEPARK

Kasteel Hackfort
Landgoed en kasteel Hackfort liggen in de buurt van Vorden. Een veertiende eeuws kasteel met koetshuis, watermolen en imposante eikenlanen. Authentieke boerderijen met hooibergen, boomgaarden en bolle akkers. Bossen, houtwallen en kronkelende zandweggetjes. Een weldadige combinatie van cultuur en natuur, die u op verschillende manieren kunt beleven.


Bronckhorst, de kleinste gemeente van Nederland
Op enkele kilometers van Wichmond ligt Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland. Rijk bedeeld met natuurschoon; bossen, uitgestrekte weilanden en water wisselen elkaar af. Maar de gemeente is ook bekend om de vele prachtige kastelen. Vanaf de Toeristische OverstapPunten (TOP) kunt u vanuit de auto, bus of trein heel gemakkelijk overstappen op verschillende fiets- en wandelroutes en mountainbike-, kano- of skeelerroutes. De gemeente Bronckhorst heeft een wijdvertakt netwerk van fiets- en wandelroutes. Met behulp van het fietsroutenetwerk kunt u van knooppunt naar knooppunt fietsen en er zijn in totaal ruim 60 wandelroutes. Bij de VVV Bronckhorst vindt u meer informatie over deze bruisende stad. Verschillende musea, tuinen en kastelen zijn te bezoeken. Een glas rosé proeven bij een van de Bronckhorster wijnboerderijen kan ook! En ook voor kinderen is van alles te beleven. 


Zutphen
Iedereen die de stad Zutphen vanuit het westen nadert raakt onder de indruk van haar fraaie ligging aan het water. De rivier de IJssel en de imposante koopmanshuizen aan de kade nodigen van verre al uit tot een bezoek. Zutphen was ook in vroegere eeuwen al bijzonder in trek als woon- en verblijfplaats. Rondom het oude centrum zijn de oude vestingwerken op tal van plaatsen nog tastbaar aanwezig. In het hart van de stad ziet u statige koopmanshuizen en schilderachtige hofjes. Te midden van die middeleeuwse schoonheid treft u een moderne stad met een flink aantal bezienswaardigheden en een uitgebreid winkelaanbod aan. In de zomer is goed toeven op de terrasjes. Meer informatie over Zutphen 


Golfbanen
In de buurt van Aan 't Hackfort zijn verschillende golfbanen:

' t Zelle in Hengelo GLD
Keppelse Golfclub te Hoogkeppel
Lochemse Golfclub te Lochem
Golfbaan Engelenburg te Brummen
Pitch & Putt te Doetinchem

Evenementen in de Achterhoek
Weten wat er op dit moment te doen is in de Achterhoek? Klik op deze link voor een overzicht van alle evenementen.