Wij komen hier graag voor de rust en de ruimte! 

De familie TSchroots uit Almere heeft een jaar geleden hun vakantiewoning in vakantiepark Aan ’t Hackfort gekocht. Rustig gelegen bij de bosrand aan het bospad. Via een advertentie in de Volkskrant was hun interesse meteen gewekt.
 
De woning wordt gebruikt voor eigen gebruik. ‘Ook een heerlijke plek voor onze kinderen en kleinkinderen om te verblijven’, vertelt de heer TSchroots. Na de aankoop hebben zij een eigen plan gemaakt, waarna de woning is aangepast. De entree is verplaatst en een kleinere gang gemaakt zodat er meer ruimte was om de kleine logeerkamer te vergroten. Dat vonden zij erg belangrijk. De inrichting (keuken, vloer etc) is gerealiseerd door verschillende lokale ondernemers.

Heerlijk wandelen

De bewoners houden erg van wandelen. ‘De omgeving is prachtig, wij zijn nog lang niet uitgewandeld’, vervolgt de heer TSchroots. Wij hebben vorig jaar weinig tijd gehad en zijn nog niet helemaal compleet ingericht, maar met de ‘campingspullen’ redden wij ons nog prima.’ Natuurlijk staan er ook fietsen.

Burendag

De familie TSchroots heeft erg genoten van de georganiseerde ‘burendag’. De perfecte manier om de andere bewoners van het park te ontmoeten en te spreken. 

Plaatsing woning

De komst van hun woning met de grote vrachtwagen, ’s avonds rond 23.00 uur, was een spectaculaire ervaring. 'De gehele dag door genoten van koffie en thee en de plaatsing van hun nieuwe woning. Alles is bijzonder goed verlopen, dit hadden wij niet willen missen!’ besluit de heer TSchroots.
 
De zon draait ’s ochtends vanaf rechts opzij om het huis heen naar de voorzijde, zodat ze de hele dag plezier hebben van de zon. De bewoners kijken er naar uit dit jaar meer van de woning te kunnen genieten.