‘Direct verkocht bij het zien van de modelwoning!’

Een echtpaar uit Zwolle is sinds kort de trotse eigenaar van een vakantiewoning op Aan ’t Hackfort.

“Een advertentie in de Volkskrant wekte mijn interesse. Ik ben in de auto gesprongen om eerst alleen te gaan kijken. Ik was meteen verkocht, belde mijn vrouw en wij hebben samen vrij snel de knoop doorgehakt. Wij kenden de Achterhoek niet maar wij zijn zeer aangenaam verrast door de ‘open’ karakters van de mensen hier. Zeer sociaal, makkelijk in de omgang en altijd bereid een stapje extra te doen.”

Lekker niets hoeven
“Wij wilden graag een tweede woning in de vrije natuur om in de weekenden en vakanties heerlijk te relaxen, lezen en vooral niets te hoeven.” Het echtpaar heeft drukke banen en kijkt elke week uit naar een rustig weekend op het park.

Keukentafel
Na het zien van de modelwoning en de woning van de buren was de keuze niet zo moeilijk meer. “Wij ontvangen graag vrienden en hebben daarom, door een slimme kleine aanpassing, de badkamer en de logeerkamer iets groter laten maken.” De bewoners zijn zeer te spreken over de bouwer. ‘’Alles is heel soepel verlopen van tekening tot eindoplevering. Wij zijn uiterst vriendelijk ontvangen door de hele familie Krijt. Ontzettend aardige mensen, wij hebben het koopcontract getekend bij de ouders van Reind en Martine aan de keukentafel. Heel bijzonder!”

"De avonden hier zijn prachtig door de lichtinval in ons huis. Omdat de woning op het westen is gelegen, is het ook 's morgens vroeg goed toeven. Ik ben een ochtendmens en geniet al vroeg van de vogels en de natuur met een boek en een kop koffie.”

Welkom
“De omgeving is prachtig. We hebben nog lang niet alles gezien, maar al veel gefietst. Ik mountainbike graag en deze omgeving is daar zeer geschikt voor. Tel daarbij op de vriendelijke mensen … Nee, dit zeg ik niet om mooi te praten, wij voelen ons echt welkom hier. En het lekkere eten na een stukje fietsen bij een restaurant in de buurt maakt het geheel helemaal af! 

“Dit weekend komen onze beste vrienden een kijkje nemen en blijven gelijk een nachtje slapen. Samen met mijn vrouw ga ik lekker koken - want dat doen we graag - en genieten van de rust, zodat we zondagavond weer helemaal ‘opgeladen’ naar Zwolle kunnen vertrekken.”