Gelijk een heerlijk vakantiegevoel!

 
“Al enige tijd was ik op zoek naar een recreatiewoning in de buurt van Arnhem, omdat ik daar werk als docent bij Rijnijssel. Mijn man en ik vinden de Veluwe en museum Kröller-Müller geweldig. Onze zoektocht begon dan ook in die omgeving. Via Funda kwamen we bij Vakantiepark Aan ‘t Hackfort uit. Na een bezoek aan het park waren we direct onder de indruk van de woningen en de bosrijke Gelderse omgeving.
 
Om zeker te weten of het iets voor ons was, hebben we een weekend in de modelwoning doorgebracht. Het was winter en de velden waren bedekt met een fraaie laag sneeuw. Een prachtig gezicht! Omdat we met ons drieën zijn, is de standaard indeling perfect voor ons. Wel is onze woning gespiegeld en natuurlijk wilden we ook een schuur en overkapping. We hebben een ruime L-vormige keuken, waardoor er bij de voordeur een halletje is gecreëerd. Met een verzonken kapstok, zodat je de jassen niet ziet hangen vanuit de woonkamer. In de hal is ook ruimte voor de wasmachine. We hoorden dat andere bewoners dat ook gedaan hadden en vonden dat een goed idee.
 
We gebruiken de woning zelf, het is een mooie aanvulling op ons huis in West-Brabant. Het park is rustig en het onderhoud is goed geregeld. Als we aankomen bij Aan ’t Hackfort krijgen we gelijk een heerlijk vakantiegevoel.
 
Het liefst gaan we wandelen of fietsen. Het verraste ons dat er zoveel wandelingen zijn in de omgeving, we hebben ze dan ook nog lang niet allemaal gedaan. De prachtige kastelen en fraaie bossen maken elke wandeling steeds weer de moeite waard. Een bezoekje aan het museum MORE is een aanrader! Er zijn ook genoeg mooie en gezellige plaatsen, zoals Zutphen en Doesburg. Wij hebben het idee dat er hier in de omgeving ook veel georganiseerd wordt. Zo zijn we al bij de verlichte gondelvaart van Warnsveld geweest. 
 
Maar er gaat niets boven een avondje op het eigen terras onder het genot van een wijntje, genieten van de ondergaande zon. En in de winter bij de haard een gezelschapsspel spelen met onze zoon. We vermaken ons hier prima en zijn erg tevreden.”
 
Jacqueline, Erik en Viggo